Czekoladowo-bananowe ciasto z fasoli Beaty

2015-08-31 10:00:00 (ost. akt: 2016-02-18 10:31:54)

Autor zdjęcia: pixabay.com

Podziel się:

Składniki:
2 puszki czerwonej fasoli
3 jajka
1 tabliczka gorzkiej czekolady
2 dojrzałe banany
1 łyżeczka proszku do pieczenia
kilka kropel aromatu migdałowego

Czekoladę rozpuszczamy w gorącej kąpieli. Następnie wszystkie składniki łączymy i miksujemy na gładka masę. Ciasto przekładamy do formy. Pieczemy 50 minut/180 stopni C. Zostawiamy po upieczeniu w piekarniku na 10 minut.

Smacznego!
Beata Bertolassi

Komentarze (0)

Dodaj komentarz Odśwież

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB