Jak oryginalnie przygotować polędwiczkę wieprzową?

2016-06-16 10:59:33 (ost. akt: 2016-06-16 11:05:10)

Autor zdjęcia: mat. prasowy/newsrm.tv

Podziel się:

Grillowana polędwiczka wieprzowa, mus kalafiorowy, do tego odrobina oliwy truflowej i grillowana fasolka zawijana w boczek – to sposób na efektowne i bardzo pożywne wiosenne danie.

Jak je zrobić wyjaśnia Klaudiusz Wachowiak, szef kuchni Sphinx Polska S.A. Do przygotowania potrawy potrzebujemy: polędwiczkę wieprzową, kalafior, całą fasolkę szparagową, boczek wędzony, oraz czerwoną cebulę. (newsrm.tv)

[gallery=4]https://youtu.be/kumqo2bl9dI[/gallery]

Komentarze (0)

Dodaj komentarz Odśwież

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB