Dlaczego warto jeść kiszonki? Sprawdź!

2016-10-27 09:48:21 (ost. akt: 2016-10-27 09:54:06)

Autor zdjęcia: pixabay.com

Podziel się:

Ostatnio coraz więcej mówi się o kiszonkach. Dlaczego warto je jeść? Są lekkostrawne i niskokaloryczne. Dodatkowo są świetnym źródłem witamin i minerałów.

Posiadają właściwości antynowotworowe. Zwiększają odporność na infekcje i wzmacniają nasz organizm. Wspomagają trawienie oraz pobudzają jelita do prawidłowej pracy.



Źródło: Agencja TVN/x-news.pl

Komentarze (2)

Dodaj komentarz Odśwież

Zacznij od: najciekawszych najstarszych najnowszych

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB

  1. adaśka #2228046 | 5.174.*.* 22 kwi 2017 11:58

    U mnie kiszonki były kiedyś podstawą diety, ale zauważyłam że mam po nich gazy i w dodatku pojawily sie zaparcia zwlaszca po ogorkach ;/ tez zaczelam stosowac dicopeg 10g i tez mi pomaga @anna

    ! - + odpowiedz na ten komentarz

  2. anna #2106637 | 188.146.*.* 5 lis 2016 12:12

    Ja jem je często, nauczyłam się kiedy miałam zaparcia jeść wielu takich produktów na które wcześniej bym nawet nie spojrzała, warto je jeść bo po kuracji dicopegiem zaparcia już mi nie dokuczają.

    Ocena komentarza: warty uwagi (1) ! - + odpowiedz na ten komentarz