Kapusta kiszona i jej wpływ na zdrowie

2017-02-27 17:18:35 (ost. akt: 2017-02-27 17:33:06)

Autor zdjęcia: pixabay.com

Podziel się:

- Tam jest bardzo dużo witaminy C - powiedziała w "Dzień Dobry TVN" o kapuście kiszonej dr Danuta Myłek, dietetyczka. Jakie jeszcze witaminy zawiera? Czy to prawda, że jest ciężkostrawna? Myłek powiedziała też, kto nie powinien jeść kapusty. W studiu programu coach zdrowia Agnieszka Cegielska i kucharz Andrzej Polan przygotowali razem dania z kapustą kiszoną.
- Powinna być obecna w każdym domu, pod każdą postacią - zaznaczyła Cegielska. Na stole pojawiły się potrawy takie jak: pierogi z kapustą z wędzonym dorszem, bigos bez mięsa i kapusta z kiszonymi warzywami.



Źródło:Dzień Dobry TVN/x-news.pl

Komentarze (0)

Dodaj komentarz Odśwież

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB