Znudził się chłodnik? Oto ekspresowy przepis na gazpacho

2017-07-11 11:27:50 (ost. akt: 2017-07-11 11:43:26)

Autor zdjęcia: dashu83 / Freepik

Podziel się:

Kiedy przyszły letnie dni, a chłodniki już się nam znudziły, warto postawić na przysmak hiszpańskiej kuchni.

Gazpacho, czyli zupa wywodząca się z Andaluzji, nie wymaga gotowania i można podawać ją na zimno. Zobaczcie banalnie prosty przepis, który na pewno sprawdzi się na przyjęcie w ciepły, wakacyjny dzień.



Źródło: Agencja TVN/x-news.pl

Komentarze (1)

Dodaj komentarz Odśwież

Zacznij od: najciekawszych najstarszych najnowszych

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB

  1. xx #2283939 | 83.6.*.* 11 lip 2017 14:44

    Rzygi mają podobną konsystencję.

    ! - + odpowiedz na ten komentarz