Kokosanki i tajska zupa, czyli kuchnia Anny Starmach pełna kokosów

2018-02-06 12:30:56 (ost. akt: 2018-02-06 12:51:07)

Autor zdjęcia: Dzień Dobry TVN/x-news.pl

Podziel się:

Kokosy odstraszają wiele osób swoją twardą skorupą i mozolnym procesem ich otwierania. Jak dobrać się do wnętrza kokosa?

W kuchni "Dzień Dobry TVN" Anna Starmach pokazała, jak najszybciej otworzyć ten orzech oraz przygotowała dania z jego użyciem. Na stole pojawiły się takie pyszności jak: słodkie kokosanki, koktajl z wodą kokosową, tajska zupa z mlekiem kokosowym i kurczakiem oraz krewetki z pomidorkami.



Źródło: Dzień Dobry TVN/x-news.pl

Komentarze (0)

Dodaj komentarz Odśwież

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB