W czym najzdrowiej odgrzewać jedzenie?

2018-05-15 12:56:09 (ost. akt: 2018-05-15 13:01:14)

Autor zdjęcia: Dzień Dobry TVN/x-news.pl

Podziel się:

Podgrzewanie jedzenia w kuchence mikrofalowej jest bardzo wygodne, są jednak produkty, które nie powinny w niej lądować. To m.in. mleko matki i surowe mięso. Dlaczego nie powinniśmy podgrzewać ich w mikrofalówce?

Jakich zasad się trzymać, kiedy korzystamy z tego urządzenia? Powiedziała o tym w "Dzień Dobry TVN" Aleksandra Stanisławska, blogerka, dziennikarka naukowa. Czy produkty gotowe do jedzenia, takie jak zupy, sałatki i drugie dania, są zdrowe?



Źródło: Dzień Dobry TVN/x-news.pl

Komentarze (1)

Dodaj komentarz Odśwież

Zacznij od: najciekawszych najstarszych najnowszych

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB

  1. posiadacz brzuch #2502022 | 81.15.*.* 15 maj 2018 13:33

    Na patelni w głębokim tłuszczu i cebula i mogą być skwerki .

    ! - + odpowiedz na ten komentarz