Wegańskie Boże Narodzenie, czyli kuchnia Dominiki Wójciak

2016-12-16 12:00:00 (ost. akt: 2016-12-12 11:54:43)

Autor zdjęcia: Dzień Dobry TVN/x-news.pl

Podziel się:

Zwyciężczyni 3. edycji programu "MasterChef" Dominika Wójciak zaproponowała w kuchni "Dzień Dobry TVN" wegańskie potrawy na Boże Narodzenie. Czym zastąpiła mięso w swoich potrawach?

Na stole pojawiły się dania takie jak: buraki po burgundzku, bananowo-daktylowy piernik wegański, pasztet fasolowy z wędzoną śliwką oraz pikantny pasztet marchwiowy z masłem fistaszkowym.



Źródło: Dzień Dobry TVN/x-news.pl

Komentarze (0)

Dodaj komentarz Odśwież

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB