Ryba na stole, czyli jak wybrać te dobrej jakości.
Ekspert organizacji MSC Anna Dębicka i blogerka kulinarna Daria Ładocha opowiedziały w kuchni "Dzień Dobry TVN" o dobrej jakości rybach. Gdzie je kupować i jak je wybierać? Na stole pojawiły się potrawy takie, jak: sałatka z makrelą wędzoną, dorsz w sosie z pomidorów oraz zupa rybna.
Źródło: Dzień Dobry TVN/x-news.pl
Źródło: Dzień Dobry TVN/x-news.pl
Komentarze (1)
Dodaj komentarz Odśwież
Zacznij od: najciekawszych najstarszych najnowszych
Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez
GieTek #2397694 | 94.254.*.* 14 gru 2017 09:02
Obszerny artykuł. Już wszystko wiem.
! odpowiedz na ten komentarz