Grillowanie to jedna z najczęstszych form spędzania wolnego czasu Polaków. Jak sprawić, aby tłuste potrawy stały się mniej kaloryczne? Jest na to kilka sposobów.
Tłuste kiełbasy, kaszanki i mięsa warto zastąpić chudym drobiem. Ciężkie sosy do potraw z grilla zmień na dipy, bazujące na jogurtach naturalnych oraz ziołach. Jak jeszcze oszukać zbędne kalorie?
Zdjęcia pochodzą z bazy x-bank gallery.
Źródło: Agencja TVN/x-news.pl
Zdjęcia pochodzą z bazy x-bank gallery.
Źródło: Agencja TVN/x-news.pl
Komentarze (2)
Dodaj komentarz Odśwież
Zacznij od: najciekawszych najstarszych najnowszych
Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez
docho #2563674 | 83.9.*.* 25 sie 2018 21:19
Po co przypalać warzywa skoro surowe sa najzdrowsze .
!
odpowiedz na ten komentarz
... #2560806 | 188.146.*.* 22 sie 2018 13:39
Gówno prawda? ...a drób to jest zdrowy?!!! Karmiony chemią i antybiotykami! Jak się grilluje to cała tablica Mendelejewa się wytwarza w wysokiej temperaturze!
Ocena komentarza: warty uwagi (1) !
odpowiedz na ten komentarz