Chcesz smacznie i zdrowo jeść? Sprawdź pudełka od MedFood – to wyjątkowo propozycja na rynku.
Od początku chcemy się wyróżniać – zarówno jakością, jak i smakiem. Dlatego już 2 wrzesnia MedFood startuje ze swoją dietą pudełkową!
MedFood Catering będzie obecny na rynku warszawskim, ale w następnych miesiącach pojawimy się także w innych miastach. To będzie jedyna taka oferta na rynku - wiecej szczegółow wkrótce.
Całodniowe diety zostały ułożone pod okiem naszych dietetyków, dla których zdrowie jest zawsze na pierwszym miejscu. Posiłki, które otrzymasz w pudełku, są doskonale zbilansowane i zawierają wszystkie niezbędne składniki odżywcze.
Śledź informacje na naszym profliu, aby nie przegapić informacji o starcie TUTAJ
1 Dzień
Śniadanie: Czekoladowa gryczanka z wiśniami
II Śniadanie: Hummus, świeże warzywa, krakersy żytnie
Obiad: Makaron ryżowy z tofu i warzywami w sosie azjatyckim
Podwieczorek: Sałatka owocowa z jogurtem i orzechami
Kolacja: Pasztet z soczewicy, pieczywo razowe, świeże warzywa
2 Dzień
Śniadanie: Omlet z mozarellą, pomidorami i bazylią
II Śniadanie: Baton zbożowy
Obiad: Kotlet z soczewicy, pieczone młode ziemniaki, surówka warzywna
Podwieczorek: Budyń jaglany z musem malinowym
Kolacja: Chilli sin carne
MedFood Catering będzie obecny na rynku warszawskim, ale w następnych miesiącach pojawimy się także w innych miastach. To będzie jedyna taka oferta na rynku - wiecej szczegółow wkrótce.
Co nas wyróżnia? Przed wszystkim jakość i rewelacyjny smak!
Całodniowe diety zostały ułożone pod okiem naszych dietetyków, dla których zdrowie jest zawsze na pierwszym miejscu. Posiłki, które otrzymasz w pudełku, są doskonale zbilansowane i zawierają wszystkie niezbędne składniki odżywcze.
Śledź informacje na naszym profliu, aby nie przegapić informacji o starcie TUTAJ
Co będzimy jesć? Takie pyszności znajdziecie na przykład w pudelku wegetariańskim!
1 Dzień
Śniadanie: Czekoladowa gryczanka z wiśniami
II Śniadanie: Hummus, świeże warzywa, krakersy żytnie
Obiad: Makaron ryżowy z tofu i warzywami w sosie azjatyckim
Podwieczorek: Sałatka owocowa z jogurtem i orzechami
Kolacja: Pasztet z soczewicy, pieczywo razowe, świeże warzywa
2 Dzień
Śniadanie: Omlet z mozarellą, pomidorami i bazylią
II Śniadanie: Baton zbożowy
Obiad: Kotlet z soczewicy, pieczone młode ziemniaki, surówka warzywna
Podwieczorek: Budyń jaglany z musem malinowym
Kolacja: Chilli sin carne
Komentarze (0)
Dodaj komentarz Odśwież
Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez